Breng de trends van 2018 in huis met BE-Okay – 3 foto’s om je te laten inspireren

 

Het jaar 2018 is al weer goed opgeschoven en de zomer komt er aan! Om je interieur een zomerse boost te geven, hebben we hieronder enkele tips verzameld.
Samengevat: de boodschap is KLEUR KLEUR KLEUR!
Hou je dus niet in met felle kleuren want dat is zeker een trend dit jaar.
Geen fan van felle kleuren? Pastelkleuren blijven ook een leuke trend die je dit jaar nog in je interieur kan verwerken.

 

Geometrische vormen zijn nog altijd de trend dit jaar. Dit kan met behangpapier, maar ook met het foto-ophangsysteem zoals op deze foto. Felle kleuren doen je interieur herleven. Zoals hier het geel van het kastje en de oranje en groene cactus!

 

Met pastelkleuren breng je een zacht vleugje kleur in huis. Flamingo’s hebben een pastel roze kleur dus win win! Ook het zachte groen van het zeteltje past perfect in een interieur met pastelkleuren. Het tafeltje is een handige opbergbox die ook dienst doet als bijzettafel. Handig om bijvoorbeeld een dekentje, magazines of andere spulletjes in kwijt te geraken. De flamingo brengt niet alleen kleur maar ook een zomerse sfeer in je interieur.

 

De kleur geel geeft je een zonnig gevoel in huis. Combineer verschillende tinten en accenten in je interieur. Zoals hier bijvoorbeeld met het kussentje, de bloemen en de poef op deze foto. Dit in combinatie met een neutraal kleur (zoals hier wit) heeft een rustige maar toch zonnige sfeer. Tinten van hout zijn ook een trend dit jaar.

2 replies
 1. Funny Beard says:

  Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided to
  browse your website on my iphone during lunch break.
  I love the information you provide here and can’t wait to take a look when I
  get home. I’m amazed at how fast your blog loaded
  on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyhow, great site!

Comments are closed.